Menu
Brief

Word een krachtige man

90 dagen programma voor jongens tussen de 17 en 24 jaar.

Aanmelden selectiedag

Team van experts

Als je les krijgt, is dat van de allerbeste. Sporten doe je met wereldkampioenen en ondernemen met de oprichters van miljoenenbedrijven.

Gescheiden groepen

We hebben voor jongens en meiden een apart programma. In de kern dezelfde stof, maar afgestemd op behoefte per geslacht.

Geen schermen

Bij ons geen online programma. Al onze lessen zijn fysiek op locatie en je moet je telefoon inleveren. Je leert niet vanuit een boek, maar in de praktijk.

de jongens van nu

Het gaat niet best met de jongeren en met name de jongens bijten in het stof. De docenten op school behandelen jongens als meisjes met gedragsproblemen. En ook buiten school wordt er van mannen verwacht dat ze zich wat zachter en vrouwelijker opstellen.

Gamen en porno lijken de enige uitweg. Wakker worden zonder zin of energie. De dagen voorbij scrollen op social media, een doelloos en eenzaam leven. Want als je van de samenleving geen man mag zijn, blijft er niet veel van je over.

Maar wat betekent het precies om man te zijn? Een man is sterk, krachtig en weerbaar. Een man is vermogend, hij heeft het vermogen op problemen op te lossen en is vermogend in zijn geld. Een man is gezond, zowel zijn lijf als zijn gedachtes. En een man krijgt respect van andere mannen en is aantrekkelijk voor vrouwen.

Wij geloven dat jongens en meiden verschillend zijn. En dat daar vanzelfsprekend verschillende educatie bij hoort. Het huidige schoolsysteem is niet kapot, het doet precies waarvoor het is ontworpen: het creëren van volgers. Maar de wereld heeft meer dan ooit behoefte aan echte leiders. En de tijd voor verandering is nu.
Zo regel je dat
DNL testimonial
Davo Lippuner
''Dit heeft mijn leven veranderd. De vriendschappen, of eigenlijk, de verbroedering, het samen strijden, verbinden, leren, experimenteren en vieren, dat is iets wat niemand anders op deze manier kan creëren als de Nieuwe Lichting. ''

DIT IS WAARSCHIJNLIJK NIETS VOOR JOU

Maar een kleine groep jongeren is bewust bezig met hun doel in het leven. De meeste jongens tussen de 17 en 24 zijn vooral druk met feesten en gamen. Naar school gaan ze omdat het moet en een studie doen ze veelal voor hun ouders.

Er is een kleine groep die inziet dat er meer te bereiken is dan dat. En dat als je jong begint, je een voorsprong hebt op de rest. Helaas trapt het overgrote gedeelte van die groep in de Instagram leugen.

Fitness draait vooral om uiterlijk.
Geld verdienen moet snel en makkelijk. 
Succes is voor hen dure kleren, horloges of flessen in de club.

En hoewel die jongens misschien harder werken dan het gemiddelde en zeker successen kunnen behalen, missen ze iets:

Diepgang.

Geld verdienen om geld te verdienen.
Fitness om erkenning te krijgen.
Maar een groter doel dan henzelf ontbreekt.

Deze jongens zullen jochies blijven. Een man heeft namelijk een grootser doel, een missie. En zolang hij dit niet heeft, bestaat hij wel, maar zal hij nooit echt leven. Dit is wat de jongens bij De Nieuwe Lichting nastreven.

De Nieuwe Lichting wilt niet snel geld verdienen, maar op een duurzame manier vermogen op bouwen.

Zij zoeken geen erkenning via Instagram foto’s, maar werken nederig en in stilte. Zij gebruiken geen versiertrucs om meisjes te scoren, maar zoeken naar een diepere verbinding.

Dat is geen makkelijk pad.

Hard werken, ook als je geen zin hebt. Vroeg op staan, ook als je lekker ligt. Trainen, ook als je moe bent. Volledig aanwezig zijn met je dierbaren, ook als je druk bent. Nederig zijn, omdat je weet dat je er nog lang niet bent.

Dit pad in je eentje bewandelen is ongelooflijk zwaar. Je omgeving en de samenleving zullen je constant proberen terug te trekken in het systeem.

Daarom komt De Nieuwe Lichting samen. 

Een kameraadschap die elkaar sterker en beter maken. Je werkt niet alleen aan je persoonlijke doelen, maar draagt ook bij aan de groep.

Om vervolgens met z’n allen te overwinnen.

de details

OP DIT MOMENT ZIT HET HUIDIGE JONGENS PROGRAMMA VOL. OVER EEN PAAR MAANDEN ZULLEN WE EEN NIEUW TRAJECT LANCEREN. WIL JIJ DE EERSTE ZIJN DIE VOORDAT WIJ ONZE DEUREN OPENEN, AL EEN MAILTJE KRIJGT? VUL DAN DE INTAKE ONDERAAN DEZE PAGINA IN.

De Nieuwe Lichting

Voor jongens van 17 t/m 24 jaar
  • Kosten selectiedag: €40 excl. btw

  • Kosten programma: 6k excl. btw
2x een 3 daagse met overnachting
12 losse trainingsdagen, deze zijn altijd op vrijdag
1 op 1 coaching en begeleiding gedurende 3 maanden
data jongensprogramma:
het traject voor je leven
data jongensprogramma:
03, 04 & 05 juni 2022
10 juni 2022
17 JUNI 2022
24 JUNI 2022
01 juli 2022
08 JULI 2022
15 JULI 2022
22 JULI 2022
29 JULI 2022
05 AUGUSTUS 2022
12 AUGUSTUS 2022
19 AUGUSTUS 2022
26 AUGUSTUS 2022
02, 03 & 04 SEPTEMBER 2022
Sommige mannen worden succesvol, genieten van hun leven en dragen bij aan een betere wereld. De meesten niet.
Ongezondheid, schuld, vermaak en verdoving domineren hun levens.
Op zich niet gek: nergens leren we hoe je een goede MAN wordt.
Hoe je leert ondernemen.
Hoe je een gezond en krachtig lijf creëert.
Hoe je mensen aan je lippen laat hangen door de manier waarop je spreekt.
Hoe je ijzeren zelfvertrouwen en MASCULINITEIT ontwikkelt.
Hoe je een bedrijf én een gezin runt.
En dat is exact wat je gaat leren tijdens dit traject.
Hoe je een leven creëert vol plezier, kracht, vermogen en liefde.
Niet door middel van trucs. Maar door een echte MAN te worden.
Kom naar de selectiedag

interesse?

OP DIT MOMENT ZIT HET HUIDIGE JONGENS PROGRAMMA VOL. OVER EEN PAAR MAANDEN ZULLEN WE EEN NIEUW TRAJECT LANCEREN. WIL JIJ DE EERSTE ZIJN DIE VOORDAT WIJ ONZE DEUREN OPENEN, AL EEN MAILTJE KRIJGT? VUL DAN DE INTAKE ONDERAAN DEZE PAGINA IN. 

de drie meestgestelde vragen

Je ontvangt dan alle verdere details via email.
We zijn altijd te bereiken als je vragen hebt.

Op de dag zelf gaan we je fysiek, mentaal en emotioneel testen. We kijken hierbij enerzijds naar wat je nu kan, en anderzijds wat je zou kunnen met de juiste begeleiding.

Dit wordt op een veilige en intellligente manier gedaan door dezelfde instructeurs die rekruten selecteren voor de hoogste speciale eenheden.

De dag kost €40 excl. btw en na afloop hoor je direct of je door mag naar het 90-dagen programma.
Als je door de selectie heen komt mag je je inschrijven voor het traject.

De investering van het 90-dagen programma is €6000 ex. btw vooraf. Als je ondernemer bent, kun je deze kosten zakelijk afschrijven.
Je gaat werkelijk van een jongen naar een man.

Je hebt concrete doelen in je leven, zin in je dagen, een krachtig lijf en een ijzersterke geest.

Je hebt de skills om prachtige relaties te ontwikkelen, vermogen op te bouwen en de discipline om je doelen ook te bereiken.

Dit gaat je status, respect, aantrekkingskracht, plezier en voldoening opleveren.